Wildoogst
Koken met wilde paddenstoelen, noten en vruchten
Elsje Bruijnesteijn
Eekhoorntjesbrood, vlierbessen en walnoten: het najaar is de beste tijd om te gaan wildplukken in de natuur! De oogst is gegarandeerd overvloedig. Verse wilde planten zijn zo lekker en bijzonder van smaak dat er geen ingewikkelde recepten nodig zijn om ze klaar te maken!
In Wildoogst laat Elsje Bruijnesteijn zien waar de wilde planten groeien, hoe je ze kunt herkennen en welke lekkere en eenvoudige vegetarische gerechten je ermee kunt maken. Daarnaast lees je ook hoe je bijvoorbeeld inkt uit een inktzwam kunt halen, met een tonderzwam een vuurtje kunt aanmaken of een kastanjeblad als verpakking kunt gebruiken.
info van de uitgever
[Terra, 2021]
Wildoogst
Koken met wilde paddenstoelen, noten en vruchten
Elsje Bruijnesteijn · alles van deze auteur
€ 23.99
ISBN 9789089898548